Selecteer een pagina

PIAZZA MENSWEAR MERKEN

\
Alan Red
\
Baileys
\
Burlington
\
Com4
\
Donders
\
Eterna
\
Falke
\
Fellows United
\
Fynch-Hatton
\
Gate One
\
Giordano
\
Marco Manzini
\
Meyer
\
North84
\
Lyle & Scott
\
PME Legend
\
R.B. Boston
\
Schiesser
\
Secrid
\
U.S. Polo Assn.
\
Vanguard

 

BROEKEN VAN MEYER HOSEN

 

Bij Piazza Menswear vindt u een grote keuze aan hoogwaardige MEYER herenbroeken en chino’s voor elke gelegenheid. MEYER broeken worden ontwikkeld met jarenlange ervaring en een goed gevoel voor stijl en design. Ze blinken uit op het gebied van de juiste pasvorm, een goede kwaliteit en veel draagcomfort.

 

Naast de Regular fit bieden we ook de pasvormen Modern fit en Italian fit aan. Bent u op zoek naar een bijzondere broek? Dan adviseren wij u onze MEYER EXCLUSIVE broeken.  De perfecte pasvorm met een elegant smal model geeft blijk van uitstekende kwaliteit.

 

Hou je van vrijheid en avontuur? Dan is het merk Fynch-Hatton echt iets voor jou. Het brede assortiment herenkleding van dit merk is gericht op de ondernemende man die er onder alle omstandigheden goed uit wil zien.

Fynch-Hatton voor de ‘total look’
Ben je een outdoor-liefhebber dan heb je vast al wel eens gehoord van de mooie kledinglijn van Fynch-Hatton. Het Duitse merk ontleent zijn naam aan de avonturier Denys Finch Hatton, de kleding is geïnspireerd op de Afrikaanse natuur waar zijn ontdekkingsreizen plaatsvonden. Met de moderne, casual stijl van het label creëer je niet alleen de perfecte kantooroutfit, maar ben je ook in je vrije tijd op je best gekleed. De premium kwaliteit en de spannende details maken Fynch-Hatton een geliefd merk. Bij Piazza Menswear vind je een ruime, vriendelijk geprijsde collectie, bestaande uit onder andere polo’s, overhemden, jassen en broeken. 

 

 

MY STYLE MY STATEMENT

OLYMP biedt mannen een superieure verschijningsvorm, die hun persoonlijkheid perfect tot uitdrukking brengt. Het productportfolio omvat overhemden, polo’s, overhemden, truien en accessoires die voldoen aan de hoogste normen – qua materialen, vakmanschap, draagcomfort en verzorging.

Hollywoodster Gerard Butler is een merkambassadeur die bij uitstek de waarden belichaamt waaruit OLYMP producten zijn ontstaan: rechtlijnigheid, soevereiniteit en compromisloze kwaliteit – samengebald in de formule, die niet alleen een streven uitdrukt, maar ook een levenshouding uitstraalt.